Nybyggeri i Frederikshavn, Skagen og Aalborg omegn

Hos Tømrermester Ulrik Bisgård A/S løser vi alle typer opgaver indenfor nybyggeri, og det gælder store såvel som små opgaver. Vi arbejder typisk for private kunder omkring Aalborg, Frederikshavn, Skagen og omegn. Har du brug for en professionel samarbejdspartner til nybyggeri finder du ingen bedre i Nordjylland end Tømrermester Ulrik Bisgård A/S.

Nybyggeri med et hav af muligheder

Skal der bygges et legehus til ungerne, en garage til bilen eller en havestue til de lyse nætter, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat.

Vi kan også bygge et helt nyt arkitekttegnet hus, såfremt dette ønskes.

Vi samarbejder udelukkende med de bedste trælasthandler, så du får et stort udvalg af materialer og kun den absolut bedste kvalitet til dit nybyggeri.

Skal du have bygget et helt nyt hus?

Skal du have bygget et helt nyt hus, påtager vi os med glæde tømreropgaven. Skal hele huset være i træ, står vi også til rådighed. Vi har bygget træhuse i mange år, og vi ved derfor, hvad vi taler om, når du tager os med på råd i forbindelse med dit byggeprojekt. Som tømrerfirma går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi er er ikke bange for udfordringer. Så skal du bruge en tømrer kan vi helt sikkert hjælpe.

Få et uforpligtende tilbud på dit nybyggeri

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Kontakt os og lad os tale nærmere om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med dit projekt.

Du kan enten ringe til os på telefon 40 62 56 94, eller du kan skrive til vores e-mail info@ulrikbisgaard.dk. Alternativt kan du også benytte dig af kontaktformularen her på siden. Så kontakter vi dig inden for kort tid.

Vi glæder os til at høre fra dig, og påtage din opgave.