Ombygning i Frederikshavn, Skagen og Aalborg omegn

Er det blevet tid til ombygning af hus? Hos Tømrermester Ulrik Bisgård klarer vi ombygninger af enhver art. Det kan være et hus, et sommerhus eller en lejlighed, men det kan også være en erhvervsejendom. Vi bygger om for kunder i bl.a. Frederikshavn, Aalborg, Skagen og mange andre steder.

Vi har igennem 15 år i branchen hjulpet mange kunder med forskellige byggeprojekter i Nordjylland. Skal du bruge en dygtig tømrer med en bred vifte af kompetencer og stor erfaring indenfor ombygning i bl.a. Frederikshavn, Skagen og Aalborg omegn. Så hjælper vi gerne.

Få professionel rådgivning og solidt håndværk

Mange gamle huse er ikke indrettet til nutidens behov. Måske er køkkenet for småt og skal åbnes ind til stuen. Måske skal arbejdsværelset deles op, så der bliver plads til børnene, eller måske skal der flyttes rundt på rummene i det gamle sommerhus. Der er mange muligheder.

Ombygning af hus er ofte et bedre alternativ end at flytte. Det kan også være, at du har fundet drømmehuset, men at det ikke passer helt til dine behov. Her er en god løsning at bygge om, så det passer perfekt.

Det kan også være en god ide med ombygning af hus i forbindelse med en salgsklargøring, hvor det sker i forlængelse af renovering af hus. Uanset opgavens størrelse og omfang leverer vores byggefirma professionel rådgivning og solidt håndværk.

Få et tilbud på ombygning af dit hus i Frederikshavn, Skagen og Aalborg

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om de mange muligheder for ombygning af hus og om vores priser. Vi kommer gerne ud til en snak, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for en husrenovering.

Du kan ringe til os på telefon 40 62 56 94 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@ulrikbisgaard.dk.​