Tilbygning i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg og omegn

Drømmer du om at få en tilbygning til hus? Hos Tømrermester Ulrik Bisgård A/S har vi stor ekspertise med små og store tilbygninger, og det kan være alt fra en garage til en udestue. Vi opfører tilbygninger for kunder i bl.a. Frederikshavn, Hjørring, Aalborg og adskillige andre steder.

Kvalitetsmaterialer og solidt håndværk er vores varemærke

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis tiden er blevet moden til flere kvadratmeter i dit hus eller sommerhus. Vi har mange års erfaring med alt fra tagterrasser til udestuer, og vores varemærke har altid været det solide håndværk. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det.

Vi kan bl.a. bygge:

  • Stue
  • Entre
  • Garage
  • Anneks
  • Udestue
  • Terrasse
  • Anden tilbygning til hus

Uanset hvilket byggeri du drømmer om, er der utallige muligheder. Vi giver gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang.

Hvad koster en tilbygning til hus?

Vores priser for en tilbygning til hus afhænger bl.a. af behovet for tekniske installationer, men også af bygningsreglementets krav til byggeriet. Dertil kommer naturligvis dine ønsker og behov for materialer, herunder eventuelle vinduer med videre.

Få et tilbud på en tilbygning i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg og omegn

Du er velkommen til at få en snak med os om de mange muligheder, der er med en tilbygning til hus, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris. Du kan ringe på telefon 40 62 56 94 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til vores e-mail info@ulrikbisgaard.dk.​ eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os.