Drømmer I om at bygge nyt, bygge til eller måske bygge om i jeres bolig? Så står vi hos Tømrermester Ulrik Bisgård A/S klar til at varetage hele entreprisen. Vi tilbyder en totalentreprise, der spænder over hele projektet, lige fra projekteringen og tegning af huset til selve opførelsen af byggeriet. På den måde tager vi en stor byrde af dig som kunde så du kan bruge din tid mere fornuftigt og slippe for en stor mængde stress.

Totalentreprise i Frederikshavn, Aalborg og Skagen omegn

Vores virksomhed er beliggende i Frederikshavn, og ud over lokale kunder har vi især mange kunder fra Aalborg, Skagen og omegn. Har du brug for totalentreprise i Nordjylland? Så står vi klar til at påtage enhver udfordring.

Fast samarbejde med andre håndværksvirksomheder

Selv om træ er fundament for vores arbejde som tømrer, løser vi også opgaver i totalentreprise. Vi har et fast samarbejde med en lang række af andre erfarne håndværksvirksomheder, når det kommer til større byggeopgaver og renoveringsarbejde. Så har du en mere omfattende opgave, er det intet problem. Hos Tømrermester Ulrik Bisgård A/S er vi ikke bange for udfordringer, og vi færdiggøre altid enhver opgave vi påtager os. Og du kan vide dig sikker på at vi ikke komprimere med kvaliteten af dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud på din totalentreprise

Skal du have udført et byggeprojekt i totalentreprise, varetager vi gerne denne opgave. Vi udfører altid arbejde i højeste kvalitet, ligesom vores samarbejdspartnere gør det.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har en konkret opgave, som du ønsker et uforpligtende tilbud på. Vi tilbyder desuden altid kyndig byggerådgivning, så resultatet bliver smukt og holdbart, og så det ikke mindst lever op til jeres forventninger og drømme.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 62 56 94. Alternativt kan du skrive til vores e-mail info@ulrikbisgaard.dk.