Parcelhus var originalt bygget på tidligere landbrugsejendomme. I dag er det bedre kendt som et fritliggende hus med en have, der ligger et sted imellem byhus og landbrugsejendom. Parcelhuse bygges altid på sin egen matrikel/parcel og oftest til familier pga. størrelsen på byggeriet. Drømmer du om at få bygget et parcelhus, kan du trygt overlade opgaven til os. Med vores erfaring indenfor tømrerfaget og nybyg af diverse hustyper vi helt sikkert også hjælpe dig med dit drømmehus.

15 års erfaring med faget

Vi har 15 års erfaring med konstruktion af alle typer huse. Har du brug for et parcelhus i Nordjylland, har du fundet den helt rette samarbejdspartner. Vi komprimere aldrig med kvaliteten af vores arbejde og vi sørger altid for at levere et resultat med kundens egne ønsker og behov i fokus.

Parcelhus i Frederikshavn, Skagen og Aalborg

I løbet af vores 15 år i branchen har vi hjulpet en fornuftig mængde kunder med nybyg af parcel og andre typer huse. Har du brug for vores hjælp med at bygge et nyt parcelhus i Frederikshavn, Skagen eller Aalborg omegn skal du blot give os et kald. Så kan vi få en produktiv og uforpligtende samtale om dine ønsker og forventninger til projektet og os.

Parcelhus som totalentreprise

Ønsker du at vi påtager opgaven som totalentreprise kan vi også hjælpe der. På den måde tager vi noget af byrden på egen kappe og du kan fokusere på andre de specifikke og vigtige detaljer du ønsker inkluderet i projektet.

Få bygget dit nye parcelhus i Frederikshavn, Skagen eller Aalborg omegn

Skal du bruge hjælp til bygning af parcelhus i Frederikshavn, Skagen og Aalborg eller andre steder i Nordjylland, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 62 56 94. Du kan også skrive til os på e-mail info@ulrikbisgaard.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.