Kigger du på typehuse? Hos Tømrermester Ulrik Bisgård A/S har vi 20 års erfaring med at bygge smukke og funktionelle huse, som passer til alle drømme, ønsker og behov. Vi bygger typehuse for både private, erhverv og boligselskaber.

Typehus i Frederikshavn, Aalborg og Skagen omegn

Med 20 år i branchen har vi hjulpet et hav af kunder med mange forskellige typer huse. Vi ligger selv i Frederikshavn, men vi skaber også flotte typehuse i Aalborg, Skagen og mange andre steder. Så leder du efter en dygtig og pålidelig samarbejdspartner, der kan levere et produkt i høj kvalitet? Så kan du ikke gå galt i byen med vores assistance.

Vi har mange tegninger og modeller af typehuse

Typehuse er ikke typiske huse, men er unikke og arkitekttegnede huse. De er ikke specialtegnede til den enkelte kunde, men du kan selv vælge og sammensætte huset ud fra en række færdige tegninger og modeller.

Det betyder, at din nye bolig bliver dit helt eget specielle typehus. Samtidig får du dit nye drømmehus til en lavere pris, og som sidegevinst er det mere enkelt at få byggetilladelse.

Vi hjælper gerne med at søge om byggetilladelse hos kommunen. Dermed står vi for al dialog med kommunen om byggeriet og om de tekniske installationer.

Vi hjælper også gerne med at bygge huset. Det sker i en totalentreprise, hvor vi varetager al kontakt med diverse underleverandører og fagentreprenører. Dermed undgår du unødige bekymringer undervejs.

Personlig rådgivning og tilpasning af dit typehus

Vores erfaring og ekspertise sikrer, at du får præcis det hjem, du drømmer om. Vi tilbyder personlig rådgivning, hvor vi sammen gennemgår dine ønsker og behov, for at sikre at husets design og funktioner opfylder dine forventninger. Hvert projekt er en unik proces, hvor vi tilpasser vores standardmodeller til dine specifikke ønsker.

Vi forsøger altid at gøre hele processen fra idé til indflytning så glidende og stressfri som muligt for dig. Ved at vælge os får du ikke kun et hus, men et sandt hjem, skræddersyet til din livsstil.

Kontakt os i dag og kom i gang med dit drømmehjem

Kontakt os gerne for at høre mere og for at få et møde, hvor vi gennemgår de mange typehuse og de forskellige muligheder og løsningsforslag. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på den ønskede løsning. Du kan ringe til os på telefon 40 62 56 94 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail info@ulrikbisgaard.dk.