Arkitekttegnet hus i Frederikshavn, Skagen og Aalborg omegn

Hos Tømrermester Ulrik Bisgård A/S har du mulighed for at få bygget et nyt, arkitekttegnet hus, hvis du bor i Frederikshavn, Skagen, Aalborg eller omegn. Vi har 15 års erfaring med at bygge nye huse, og vi er medlem af Dansk Byggeri, så du kan trygt lade os varetage byggeriet af dit nye hus.

Arkitekttegnet hus i samarbejde med Qvist Arkitektur

Vi kan tilbyde et arkitekttegnet hus i både et og to plan. Vi har et tæt samarbejde med Qvist Arkitektur, hvor Lars Qvist holder et indledende møde med kunden og afdækker, hvilke ønsker og forventninger kunderne har til deres kommende hus.

Det er kundens ønsker, og selvfølgelig gældende regler, der er afgørende for, hvordan huset opføres.

Vi hjælper også med byggetilladelse

Vi kan også hjælpe med at søge om byggetilladelse hos kommunen, hvis dette ønskes. Arkitekten sørger for at undersøge, hvilke tilladelser, der er nødvendige i forhold til at bygge et nyt arkitekttegnet hus, og han tager også højde for dette i forbindelse med selve byggeriet. Vi varetager dermed al dialog med kommunen for dig.

Totalentreprise af arkitekttegnet hus

Hvis du allerede har fået tegnet et hus af en anden arkitekt, kan vi også hjælpe med blot at bygge huset efter tegningen. I så fald står vi for hele totalentreprisen, så vi dermed selv vælger vores underleverandører og har kontrol med hele byggeriet.

Få arkitekttegnet et hus i Frederikshavn, Skagen og Aalborg omegn

Ønsker du et arkitekttegnet hus i Frederikshavn, Skagen eller Aalborg omegn er du velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 40 62 56 94 og hør nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail info@ulrikbisgaard.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, så du kan komme et skridt tættere på drømmen om et arkitekttegnet hus.