Drømmer du om at bygge et helt nyt træhus? I løbet af de seneste år er træhuse vokset meget i popularitet. Det kan bl.a. skyldes deres enkle og flotte design, samt naturlige materialer og varme charmerende udtryk. Hos Tømrermester Ulrik Bisgård A/S kan vi hjælpe dig hele vejen med dit drømme hus af træ hvis du ønsker det.

Træhus som totalentreprise

Føler du at ansvaret for hele byggeprojektet er for stor en byrde, tilbyder vi totalentreprise af alle huse vi bygger. På den måde får du mere tid og rum til at få et godt overblik over materialer og detaljer du vil fokusere på. Så klare vi resten for dig og bevare naturligvis altid en åben dialog så alle parter er velinformeret, så vi undgår misforståelse og fejl.

Arkitekttegnet træhus

Uden at det skal være løgn kan vi i samarbejde med en arkitekt også hjælpe med arkitekttegninger af dit drømmehus af træ. Med vores 15 års erfaring i branchen har vi tilegnet os en bred vifte af kompetencer for at skabe den mest komfortable oplevelse for vores kunder når de skal have hjælp til et byggeprojekt.

Træhus omkring Frederikshavn, Skagen og Aalborg

Som tømrerfirma kommer vi vidt omkring i Nordjylland og har igennem årene hjulpet mange kunder med nybyggeri af parcel-, sommer- og træhuse. Har du brug for vores hjælp med at bygge et træhus omkring Frederikshavn, Skagen eller Aalborg, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dør står altid åben og vi er klar på enhver udfordring.

Få en uforpligtende samtale

Giv os et kald i dag på telefon 40 62 56 94 og få en uforpligtende samtale om dit projekt, forventning, ønsker og behov dertil. Vi kan eventuelt komme frem til en estimeret pris på projektet. Alternativt kan du også skrive til os på vores e-mail info@ulrikbisgaard.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.