Tømrermester Ulrik Bisgård A/S er en af landets førende virksomheder inden for byggeri af sommerhuse af træ. Vi bygger husene helt efter jeres ønsker og behov – helt ned til mindste detalje.

Få bygget nyt sommerhus i Frederikshavn, Skagen og Aalborg omegn

Som tømrerfirma med 15 års erfaring indenfor faget har vi hjulpet med at bygge, parcelhuse, sommerhuse og andre forskellige typehuse. Vi kommer vidt omkring og har bygget sommerhuse omkring Frederikshavn, Skagen og Aalborg. Så har du brug for en dygtig samarbejdspartner med kompetencer der vil gavne byggeriet af dit sommerhus.

Arkitekttegning og totalentreprise af nyt sommerhus

Ønsker i en skræddersyet løsning, har vi et tæt samarbejde med en dygtig arkitekt. Så vi kan sågar tilbyde hjælp med arkitekttegninger til dit drømmehus.

Føler du at nybygning af et helt sommerhus er for meget at håndtere kan du med fordel overlade en stor del af byrden til os. Vi har nemlig stor erfaring med totalentreprise af forskellige boligtyper. Så du kan trygt overlade ansvaret til os.

Vi garantere et sommerhus i høj kvalitet og et produktivt og et gensidigt fordelagtigt samarbejde.

Bæredygtig og miljøbevidst byggeri af nyt sommerhus

Som en virksomhed med fokus på bæredygtige fremgangsmetoder, prioriterer vi at bygge nye sommerhuse, der ikke kun opfylder dine drømme, men samtidig er miljøbevidste. Vores fokus på bæredygtige materialer og energieffektive løsninger sikrer ikke blot et behageligt indeklima, men reducerer også vores miljømæssige fodaftryk.

Vi er stolte over at bidrage til den bæredygtige udvikling ved at tilbyde nye sommerhuse, der er bygget med omtanke for både nutidige og kommende generationer. Vores tilgang til byggeri indebærer omhyggelig planlægning, valg af materialer og konstruktionsteknikker, der sikrer minimal belastning på miljøet.

Når du vælger os som din partner til at opføre et nyt sommerhus, kan du være sikker på, at vi går ud over blot at opfylde dine behov – vi arbejder også for at bevare og beskytte vores naturområder.

Sunde boliger bygget efter bæredygtige principper

Husene sikrer et godt indeklima og har en optimal isoleringsevne. Det er der mange, der har opdaget i Danmark i de seneste år, hvor helårshuse i træ har fået en renæssance.

Vi ved, at byggeri handler om tillid. Derfor lægger vi vægt på kvalitet i arbejdet og god kommunikation gennem hele byggeprocessen. Vi samarbejder med en erfaren og dygtig tegnestue, og står derfor klar til at rådgive dig professionelt fra start til slut.

Få et tilbud på et nyt sommerhus i Nordjylland

Er du interesseret i at vi bygger dit sommerhus i Frederikshavn, Skagen og Aalborg eller andre steder i Nordjylland? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 62 56 94 for en samtale om dit projekt. Alternativt kan du skrive til os via vores kontaktformular eller på vores e-mail info@ulrikbisgaard.dk så vender vi tilbage med et godt tilbud.