Er det blevet tid til tagrenovering? Hos Tømrermester Ulrik Bisgård er vi specialister i alle former for tagarbejde, og vi hjælper gerne med alt fra en mindre tagreparation til lægning af et helt nyt tag. Vi kører ud til kunder i bl.a. Frederikshavn, Hjørring og Aalborg samt mange andre steder.

Undgå større skader ved at få en tagrenovering

Taget er det vigtigste værn mod klimaet, og du kan spare tusindvis af kroner, hvis du opdager selv mindre utætheder og får dem udbedret, før skaden udvikler sig over tid.

Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større udskiftning.

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Nyt tag
  • Tageftersyn
  • Tagreparation
  • Tagrenovering
  • Andet tagarbejde

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for et nyt tag eller en tagrenovering afhænger af materialerne, men også af behovet for renovering af selve tagkonstruktionen. Dertil kommer eventuel isolering eller efterisolering med videre. Samtidig kan der være andre opgaver i forbindelse med tagarbejdet som f.eks. at øge tagets hældning.

Kontakt os i dag for et eftersyn af taget

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi kommer gerne ud for at kigge på taget. Derefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for udskiftning eller renovering af tag.

Du kan ringe på telefon 40 62 56 94 for at aftale et besøg, eller du kan skrive til os på e-mail info@ulrikbisgaard.dk.​